Formandens velkomsthilsen til sæson efterår 2019

Velkommen til en ny sæson!
    

Da jeg blev pensioneret for ca. fire år siden, var der både venner og familie, der sagde til mig, at nu ville jeg få meget travlt. Det var svært at forestille sig, når hele ens arbejdsliv blev skåret væk. I dag kan jeg godt se, hvad de mente med det. For hvor er der dog mange muligheder for aktiviteter, som kan fylde dagen. Vi skal huske motion hver dag, børnebørnene skal passes og forkæles, hovedet skal holdes i gang, hvad enten vi gør det på aftenskolehold, med krydsogtværs e.l. Vi skal da også ud og rejse en gang imellem, og så skal vi ikke mindst passe venner, veninder og familie. Der er gang i vores generation, og vi har alle muligheder for at dyrke aktiviteter. Ikke mindst lokalt. Foreningslivet har en kæmpe buket af tilbud til os, og det bliver heldigvis brugt og udnyttet. Men hvad enten man er typen, der kun vil lave én ting om dagen, eller man kan klare rigtigt mange ting, så har vi mulighederne og kan selv bestemme, hvad vi vil. Jeg føler det som et privilegium.

Her i Kulturcentret håber vi, I vil tage godt imod det nye program. Efterårets hovednavn er uden tvivl Mikkel Beha Eriksen, som længe har været et stort ønske. Mange vil måske spørge, hvorfor vi ikke flytter det over i den lille hal, men ifølge kontrakten og dermed prisen, er det et arrangement med højst 150 deltagere. Derfor bliver vi i fællesarealet på skolen.  

Nu er vores nye kasserer, Gurli Larsen, kommet i gang med foreningens regnskab. Der er nok at sætte sig ind i, og der skal lyde en tak til Jane Sørensen, foreningens revisor, som har hjulpet med nyt regnskabssystem og sparring med Gurli.

Vi er klar til en ny sæson, og det håber vi også I er. Velkommen!

Anne Hylleberg
Formand