Faste arrangementer

Aktivklubben – mødes mandag og torsdag kl. 9 – 12

Vi mødes i klubhuset, Sandvejen 28.
Hvis du har tid mandag og/eller torsdag formiddag til at hygge dig med kaffe, kortspil eller andre ting, som lokalerne giver mulighed for, skal du blot møde op i klubhuset på Sandvejen 28 mellem kl. 9 og 12.
Deltagerne er overvejende pensionister, og der er altid plads til én til.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontaktperson Per Johannesen, tlf. 4043 3110

Bogormen

Bogormen:

Bogormen er en slags studiekreds, som består af p.t. 10 (kvinder), der elsker at læse og debattere bøger, som vi låner samlet på Roskilde Bibliotek. Vi beslutter sammen nogle bogtitler til den kommende sæson, men er afhængige af biblioteket m.h.t. rækkefølge og evt. ændrede titler. Vi mødes ca. en gang om måneden om torsdagen kl. 19.30 – 21.30. Her i efteråret 2021 mødes vi følgende datoer: 16.9. og 14.10.

Bogtitlerne er

Drengen fra Napoli af Viola Ardone

Tatovøren fra Auschwitz af Heather Morris

Kontaktperson: Inge Kaulberg

Tlf. 2990 4635, mail ingekogpeterd@gmail.com

NB. p.t. er der venteliste, da vi har besluttet at være max. 10. Ved stor interesse vil det måske være muligt at oprette endnu en læsegruppe.

Find melodien med Vindingekoret

Find melodien med Vindingekoret

Hvis der er én ting, vi har lært af Corona,  så er det, at fællessang skaber trivsel! Det var nu ikke fordi, det kom bag på Vindingekoret. Vi har altid vidst, at fællessang er godt for både krop og sjæl. Vores repertoire er så bredt, som medlemmerne vil have det. Vi har prøvet (næsten) det hele og har mod på mere. Vi synger sammen hver mandag aften i musiklokalet kl.19.00 – 21.30. Første gang den 6. september. Nye korsangere er altid velkomne. Sang du morgensang med DR1 i 2020 og i foråret 2021, så hold sangen ved lige hver mandag aften sammen med os!

Kontakt: Susanne Nerup på telefon 2859 7960 eller på mail sn@rts.dk

NB! Vi har arrangeret en heldags korworkshop lørdag den 2. oktober med Camilla Tiedt. Husk at sætte kryds i kalenderen.

Finere mad for „finere” mænd – er ”still on going”.

Desværre har Covid-19 medført, at vi ikke har været i køkkenet i lang tid, så der bliver sikkert meget at snakke om første gang under madlavningen. Men temaet for vores aftener er uændret – lære nyt, have det hyggeligt, samt høre om, og smage nogle gode vine. Vi mødes følgende fredage kl. 18:00 i skolekøkkenet:

2021:  10. september – 8. oktober – 12. november

2022:  21. januar – 11. februar – 11. marts (afslutning med damer)

Er du interesseret, så kontakt

Jørgen Herholdt – mobil 6094 8400 eller mail herholdt@post11.tele.dk

Arne Holt          –  mobil 2046 6181 eller mail bentearneholt@gmail.com


Vindinge Husholdningsforening

Vindinge Husholdningsforening:

VHF har eksisteret som forening i Vindinge i mere end 60 år. Foreningens aktiviteter, opgaver og tilslutning har ændret sig igennem årene. Aktuelt er VHF en forening, der prioriterer det sociale liv højt og ønsker at samarbejde med de øvrige foreninger, klubber og råd i Vindinge. Foreningen lægger vægt på oplysning og formidling, der bidrager til fysisk, psykisk og socialt velvære i alle aldre og på tværs af generationer. Følg med på VHF’s hjemmeside, som du finder på www.vindinge.dk og læs om kommende aktiviteter

i efteråret 2021.


Velkommen i VHF!
Formand Karen Nyby tlf. 2843 7071 – www.vindinge.dk/Husholdningsforening/

KREATIVE TANTER   

Kreative Tanter

Hvad sker der hos Kreative Tanter i efteråret 2021? Vi mødes fast onsdage mellem 10-15 og torsdage mellem 18:30-21:30. Konceptet for onsdage/torsdage er, at vi mødes i et kreativt fællesskab med hver vores hobby i vores lokale i Hersegade 22, gården i Roskilde. Der er ingen tilmelding – du kommer bare, når det passer ind i dine planer. Det koster 20,- pr. gang at deltage, derudover kan der købes kaffe og kage. Er der kurser eller andre aktiviteter, kan der være en højere deltagerbetaling, det kan du se på vores hjemmeside og Facebook/Kreative Tanter. Du kan se efterårets aktiviteter på vores hjemmeside www.kreativetanter.dk Har du spørgsmål, omkring Kreative Tanter og vores aktiviteter, kan du skrive til os på: kreativetanter@gmail.com

Vi er på Facebook, søg på: Facebook/Kreative Tanter.

Kreative Tanter er en del af mad holdene i VKC.

Rigtig god efterårssæson

Tina Andersen/Susan Jensen – Kreative Tanter