Faste arrangementer

Fællesspisning

Som medlem i Vindinge KulturCenter har du mulighed for at købe et velsmagende måltid mad, som serveres hver tirsdag aften ved et veldækket bord inden foredragene/underholdningen. Det er, som regel, en aktivitetsgruppe eller forældregruppen i en klasse fra Vindinge Skole, som laver maden, og det er dejlige retter hver gang. Se en hilsen fra 4.b. på næste side!

Pris: 65,- kr. pr. kuvert, medmindre andet er noteret på dagen. Betales ved indgangen – gerne med MOBILEPAY nr. 59 115.

Det vil hjælpe os meget, hvis du betaler drikkevarer samtidig! I Baren kan du købe vin, øl, vand, kaffe/kage til rimelige priser:

Sodavand/Kildevand Øl flaske vin 1 glas vin 1 kop kaffe 1 stk. kage Kaffe og kage Af hensyn til køkkenet og bordopstillingen, er det nødvendigt med tilmelding til spisning. Du kan godt tilmelde dig flere aftener, så kig i programmet og find de aftener hvor du ønsker at deltage i spisningen, og meld dig til dem.

Du kan tilmelde/afmelde dig på e-mail: vindingekultur@gmail.com

Har du ikke mulighed for dette kan du sende en SMS eller indtale din besked på vores telefonsvarer 2991 1366.

Alle tilmeldinger, der er modtaget SENEST TIRSDAG DEN 3. JANUAR KL. 12.00

LIGESTILLES I FORHOLD TIL EVENTUEL VENTELISTE.

Du vil I ugen op til første arrangement modtage besked med godkendelse af din tilmelding, og/eller oplysning om eventuel venteliste.

BEMÆRK! ENKELTTILMELDINGER OG AFBUD SKAL FORETAGES

SENEST SØNDAG KL. 18.00 før hvert arrangement.

Ved senere afbud, kommer man til at betale for maden!

Rapport til Vindinge kulturcenter

Madholdene

Rapport til Vindinge kulturcenter (denne rapport (fra 23.11.2022) er ikke skrevet af voksne)

Vi syntes her i 4.B at det har været en fornøjelse at have fået lov til at lave mad til jer, og vi vil med glæde gøre det igen. Det var sjovt og vi hyggede os rigtig meget. Vi håber også at i havde det hyggeligt og at maden smagte godt.

Mange tak fra Augusta, Alberte, Alfred, Aurora, Elias, Ella, Emil, Emilie, Gustav, Johanne, Janus, Jakob, Kajsa, Liva, Magnus, Malte, Nor, Sara, Smilla, Tristan, Villads, og naturligvis også alle søskene, forældre og alle andre der har hjulpet til.

M.V.H Emil Cristian Dolward og Aurora Engbo Jørgensen😊

Fra forældrene:

Som forældre er det en stor fornøjelse at deltage i madlavning til VKC. Ud over den umiddelbare belønning i form af indtjening til klassekassen, så er det også en super anledning til at mødes i forældregruppen. Selvom der kan være travlt i køkkenet, er der både tid til hyggesnak, vende den sidste uges begivenheder i klassen, eller få organiseret en legeaftale.

Det at have tjent pengene selv, giver også børnene en større følelse af stolthed og ansvar, når de eks. selv har tjent penge til de nye bolde i klassen, eller til hytteturen. Og så hygger børnene sig enormt undervejs og der er opgaver til alle temperamenter, både hvis man er til oppyntning, salg af kaffe og kage i baren, eller hvis man gerne vil stå ved gryderne og få sovsen helt perfekt.

Fra 4.b’s forældregruppe kan vi varmt anbefale at lægge billet ind på en seance.

Aktivklubben – mødes mandag og torsdag kl. 9 – 12

Vi mødes i klubhuset, Sandvejen 28.
Hvis du har tid mandag og/eller torsdag formiddag til at hygge dig med kaffe, kortspil eller andre ting, som lokalerne giver mulighed for, skal du blot møde op i klubhuset på Sandvejen 28 mellem kl. 9 og 12.
Deltagerne er overvejende pensionister, og der er altid plads til én til.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til kontaktperson Per Johannesen, tlf. 4043 3110

Bogormen

Bogormen er en slags studiekreds, som består af p.t. 10 (kvinder), der elsker at læse og debattere bøger, som vi låner samlet på Roskilde Bibliotek. Vi beslutter sammen nogle bogtitler til den kommende sæson, men er afhængige af biblioteket m.h.t. rækkefølge og evt. ændrede titler. Vi mødes ca. en gang om måneden om torsdagen kl. 19.30 – 21.30.

I foråret 2023 mødes vi følgende datoer:

12/1  –  23/2  –  23/3  –  27/4

Titler:  

Den inderste kerne af Lotte Kaa Andersen

Annas Sang af Benjamin Koppel

Ulvespring af Kerstin Ekman

Om udregning af rumfang (bind 1) af Solvej Balle

Kontaktperson: Inge Kaulberg

Tlf. 2990 4635, mail ingekogpeterd@gmail.com

Find melodien med Vindingekoret

Kom og vær med i vores musikalske fællesskab! Vindingekoret har eksisteret i mere end 20 år. Vi synger alt fra klassisk og viser til jazz og pop. Har du en yndlingssang? Måske synger vi den! Vi øver hver mandag aften i Musiklokalet på Vindinge Skole mellem 19.00 og 21.30 under ledelse af Birgitte Bøge Pedersen Nye korsangere er hjerteligt velkomne.

Du behøver ikke at have sunget i kor før eller kunne læse noder. Vi mødes igen til korsang mandag den 9. januar 2023.

NB! Vi holder åben kor-aften under Vindingedagene.

Kontakt: Susanne Nerup på telefon 2859 7960 eller på mail sn@rts.dk

Finere mad for „finere” mænd – er ”still on going

Vi fortsætter vores dejlige aftener med hygge, vinsmagning og madlavning med vores nye kok. Det bliver spændende, hvilke nye retter han kan byde ind med.

Vi mødes følgende fredage:

13. januar – 10. februar – 10. marts (afslutning med damer)

Er du interesseret, så kontakt

Arne Holt           – mobil: 2046 6181 eller mail: bentearneholt@gmail.com

Tonny Andersen – mobil: 8111 4456 eller mail: tonnya17@gmail.com

KREATIVE TANTER   

1.april 2023 er det 10 år siden Kreative Tanter åbnede det kreative værksted i gården bag Hersegade 22 i Roskilde. Heldigvis bakker mange kreative tanter op om dage/aftener i kreativt fællesskab, workshops og kurser.

Konceptet er, at vi mødes med hver vores hobby, onsdage om dagen og torsdage om aftenen. Der er ingen tilmelding – du kommer bare, når det passer ind i dine planer. Det koster 35,- at deltage pr. gang inkl. kaffe/te og lidt sødt.

Ved kurser eller andre aktiviteter, kan der være en højere deltagerbetaling, det kan du se på vores hjemmeside og Facebook/Kreative Tanter.

I efteråret 2022 har vi bl.a. mødtes om at lave crepeblomster, arbejde med bullet journal/kalender, fremstilling af julekort og et scrap-loppemarked. Der strikkes, hækles, arbejdes med perler, fremstilles kort og æsker – altså rigtig mange forskellige aktiviteter.

Samtidig er det godt at være en del af et fællesskab, hvor vi hjælper hinanden, deler de gode ideer og glæder os til, at netop du kommer.

Du kan se forårets aktiviteter på vores hjemmeside www.kreativetanter.dk

Har du spørgsmål omkring Kreative Tanter, kan du skrive til os på: kreativetanter@gmail.com Vi er på Facebook, søg på: Facebook/Kreative Tanter. Kreative Tanter er en del af mad-holdene i VKC.

Vi glæder os til endnu et kreativt forår.

Tina Andersen/Susan Jensen – Kreative Tanter

Roskilde video amatører

Roskilde Videoamatører
En interessegruppe under VKC med den fællesinteresse at producerer amatørfilm og mødes til gensidig inspiration.
Vi samles til hyggeligt samvær i foråret og i efteråret.
Ønsker du dine ferieoptagelser med mobilen eller med videokameraet lidt bedre?
Vil du lære at foretage redigering på dine privatoptagelser?
Vil du gerne vise dine film for et interesseret publikum?
find os på hjemmesiden www.roskildevideo.dk
Eller kontakt:
Bjarne Larsen – +45 2095 2997 bjarne@roskildevideo.dk