Velkommen til Vindinge KulturCenter

Efterår 2023
I skrivende stund står haverne i fuldt flor. Forventningen om sommerens komme og det gode vejr fylder os, og ferierne er rykket tæt på. Men lige straks er vi på den anden side. Sommerblomsterne kan ikke mere, og planter og træer skifter udtryk. Ferierne er forhåbentligt godt overstået, skolerne starter igen, og vi åbner til en ny sæson i Vindinge Kulturcenter.

Forventningerne til efteråret er fra bestyrelsens side mange, gode oplevelser med hyggeligt samvær omkring fællesspisningen og den øvrige del af aftenens arrangement. Vi har noget at have de forventninger i, for vi mærker det gode fællesskab og den gode stemning hver tirsdag. Men lige pludselig er sådan en sæson også overstået, men så kan vi som bonus tænke tilbage på alle de emner, vi har hørt om, alle de gange, hvor lattermusklerne er blevet godt brugt, alle de ting, vi har lært og er blevet klogere på og ikke mindst det sociale samvær, som alle har brug for. En hjerneforsker har lavet undersøgelser af de vigtigste faktorer for at få et sundt og langt liv.

Og det er ikke kost eller motion, som mange tror. Det er det rige, sociale samvær med andre mennesker. Det lyder rigtigt.

Er du endnu ikke en del af Kulturcentrets fællesskab, så er det ikke for sent. Vi har på det seneste fået en del nye medlemmer, fortrinsvis fra de nye bebyggelser. Det glæder os meget. Vi har plads til flere, selv om der nogle få gange i løbet af sæsonen bliver udarbejdet ventelister til spisningen.  Har du boet i Vindinge i mange år, eller er du lige flyttet til, og har du endnu ikke oplevet, hvad kulturcentret kan byde på, så kig programmet godt igennem og se, om der ikke kunne være noget for dig.

Velkommen til en ny sæson!

Anne Hylleberg
Formand.