Vindingedage

22. april til 7. maj 2022

INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 4: Velkomst v/ Sofie Frost Bondorf, Sognepræst

Side 5:        Hvordan fungerer det?

Side 6 – 7: Konkurrencer

Side 8 – 21: Aktivitetsdage

Side 22 – 23: Afslutnings/Byfest

VELKOMMEN TIL VINDINGEDAGENE

Sammenhængskraft. Det er et flot ord. Det bruges ofte i skåltalerne. Visse steder findes det også i virkeligheden. For eksempel i Vindi

I sommerhuset har jeg en hængekøje, der består af tynde snore. Det er klart at en enkelt snor ikke kan holde noget oppe alene, der skal mange snore til. Det er også klart at det ikke hjælper bare at spænde en masse snore ud fra et træ til et andet. Snorene skal væve sig ind og ud imellem hinanden. De enkelte snore skal møde mange andre på deres vej og indimellem samles nogle stykker i en fin knude. For på den måde skaber de tynde snore et netværk, der bliver så stærkt, at det kan holde et menneske oppe. Det er sammenhængskraft.

Hvis alle her i byen levede deres eget liv uden kontakt til andre, ville Vindinge bare være en samling huse. Men Vindinge er mere end det. Vindinge er et lille samfund. Vindinge er et lokalmiljø fuld af fællesskaber. Vi møder hinanden på kryds og tværs og knytter bånd. Man venter på sidelinjen i hallen, mens børnene løber rundt, og opdager at faderen, der venter ved siden af, sidder med i grundejerforeningens bestyrelse. Man kommer til en aften i Kulturcenteret og får en sludder med den mand, der også var med til byvandringen i Lokalhistorisk Forening. En dame fra koret fortæller om spinningholdene i motionscenteret. Man kommer til gudstjeneste og ser, at det er den nye genbo, der skal have mindstemanden døbt. I Vindinge lever vi ikke bare vores eget liv. De mange frivillige kræfter i Vindinge gør det muligt, at vores veje krydses i mange sammenhænge. Det bliver der nu endnu mere mulighed for nu med Vindingedagene.

Ideen til Vindingedagene udspringer fra kirken, og der skulle ikke mere end en mail ud til foreningerne for at se, at der var mange, der ville være med til at gøre ideen til virkelighed. Vindingedagene er blevet til i et stærkt samarbejde mellem foreninger og kirke. Tak for et fantastisk samarbejde til alle! Tak for engagement, ideer, tid, praktisk hjælp. Tak til alle foreninger, firmaer og privatpersoner, der har bidraget!

Det er første gang vi holder Vindingedage. Konceptet er nyt, og hvis nogen får ideer til forbedringer, udvidelser, justeringer, hører vi det meget gerne. For vi håber, at Vindingedagene bliver en tradition.

Nu først Vindingedagene 2022 – Velkommen! Må mange gamle fællesskaber styrkes og mange nye opstå.

På planlægningsudvalgets vegne

Sofie Frost Bondorf, sognepræst

HVORDAN FUNGERER DET?

Fredag d. 22. april – Vindingedagene åbner.

kl. 16:00 – 18:00:

Gratis pølser hos Vores Købmand. Arbejdsgruppen bag Den Nye Købmand vil være til stede, og fortælle om projektet og svare på spørgsmål.

Kl. 16:30:

Åbningstale ved Sognegården Konkurrencer m.m. skydes i gang.

2 uger med aktiviteter.

Foreninger, kirke, firmaer og privatpersoner har budt ind med over 50 forskellige events, aktiviteter, åbent hus og meget mere. Der er nok at vælge mellem. Det er de enkelte arrangører, der har ansvar for de enkelte arrangementer.

Kontakt dem ved spørgsmål.
Programmet findes også på www.vindinge.dk

Lørdag d. 7. maj kl. 12:00 – Byfest.

Vindinge fest hele eftermiddagen med loppemarked, hoppeborg, salg af pølser, overrækkelse af præmier, aktiviteter på boldbanen. Om aftenen er der mad og drikke i teltet, og bandet spiller op til dans

KONKURRENCER m.m.

HVEM TAGER DET BEDSTE FOTO?

FOTOKONKURRENCE!

FOTOKONKURRENCE! Hvem tager de bedste billede fra Vindingedagene
Send billeder pb (privat besked) til profilen eller send dem til karina.overgaard.bak@gmail.com. Brug meget gerne hashtagget #vindingedage22.
De bedste billeder fra Vindingedagene kåres ved festen 7. maj og der er FLOTTE PRÆMIER til fotograferne. Find profilen Vindingedage og læs mere. Det med småt: Frist for indsendelse af billeder er fredag d. 6. maj. Vi forbeholder os ret til at bruge indsendte billeder til offentlig omtale af Vindingedagene.

Vindingedagene har fået sin egen profil på instagram, og når dagene går løs, kan du hjælpe med at fylde profilen med billeder fra byen og alle aktiviteterne.

VINDINGE-QUIZ

Hvad ved du om Vindinge? Har du styr på landsbyens fortid? Er du opmærksom på, hvad du ser i bybilledet og er du god til at google? Kort sagt har du mod på at prøve kræfter med Vindingequizzen?

Spørgsmålene lanceres ved åbningen af Vindingedagene 22. april, og vi kan afsløre, at de er rettet til voksne med hang til det lidt nørdede. Har du været til alle arrangementer i Lokalhistorisk Forening de sidste 10 år, er du godt hjulpet, men du kan også finde svarene med lidt ihærdig søgen på nettet.

Hent et trykt eksemplar af quizzen i mappen ved Sognegården og aflever svarene i postkassen ved Sognegården senest fredag d. 6. maj.
KONKURRENCE: Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og præmierer vinderen ved festen 7. maj.

KIRKE-QUIZ

Vindinge kirke arrangerer en billedquiz, hvor alle kan være med. Eneste krav er at du er god til at lægge mærke til, hvad du ser på kirkegårdene, ved kirken og Sognegården.

Hent billeder og spørgsmål i mappen ved Sognegården og læg den udfyldte besvarelse

i postkassen samme sted senest fredag d. 6. maj. Vi trækker lod blandt de rigtige besvarelser og præmierer vinderen.

V for VINDINGE

Lad os fylde Vindinge med farverige sten.

Dekorer en sten med det flotteste V og læg den et sted langs en af vejene i Vindinge. Efterhånden som Vindingedagene skrider frem vil vi få øje på flere og flere sten, når vi går tur i byen. Der ligger sten og stentusser ved Sognegården men har du materialerne derhjemme,,kan du også bare gå i gang.

TEKSTSLANGE

Hvor lang skal slangen i Sognegårdens vindue blive? Du kan forlænge dens krop ved at skrive lidt om Vindinge på et A5-ark og aflevere det i Sognegårdens postkasse. Skriv navn og tlf. nr. på bagsiden. Vi trækker lod blandt bidragene og præmierer en vinder.

Ordet er frit, så længe det handler om Vindinge. Skriv et digt, fortæl om en oplevelse i skolen, om dengang du flyttede til byen, om en sjov historie. Hvad er det bedste ved at bo her? Hvor er dit yndlingssted i Vindinge? Hvem har betydet noget for byens liv? Hvorfor ser dit hus ud som det gør? Alle kan være med, børn og voksne. Og husk at gå forbi vinduet og se, hvad de andre har skrevet.

AKTIVITETSDAGE

Lørdag d. 23. april

Kl. 9 – 11 – Mountainbike Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune Kom og kør med på MTB sammen med Vindinge Mountainbike. Vi deler deltagerne op i grupper, så alle kan følge med og få en fed oplevelse. Du skal være over 16 år og komme på MTB og huske din hjelm – eller du kan leje en cykel incl. hjelm for kr. 250,- Ingen tilmelding, men det er en god ide at booke en cykel på forhånd på: Book på hedeland-mtb-tours.dk eller på Mobilepay Hedeland MTB Tours Arrangementet koster kun noget hvis du skal leje MTB På siden hvor du booker eller på Mobilepay hos Hedeland MTB Tours . Vindinge Mountainbike http://www.vindinge-if.dk/MOUNTAINBIKE

Kl.   10.00 – 13.00 – Pannabold (Street fodbold)

Fodboldbanerne på Sandvejen. Fodbolden og DGI inviterer til Pannabold – en form for street fodbold. Så kig ned! Der vil være instruktører fra DGI, som hjælper med reglerne, og måske lidt fede tricks! De stiller også et fartmåler op, så kom og giv fodbolden et drøn af et skud. Ingen tilmelding – GRATIS

Søndag d. 24. april

Kl. 9.00 – 11.00 – Cross fit-inspireret træning for kvinder

Vindinge idrætshal – udendørs i forårssolen. Ved hjælp af egen kropsvægt og øvelser fra cross fit verdenen, skal vi træne hele kroppen, svede og have det sjovt sammen – Stærke Kvinder Ingen tilmelding. Hold øje med Gymnastiks Facebook-side, her kommer arrangementet med tilmelding. – Gratis.  VIF Gymnastik – Marie Breum gymnastik@vindinge-if.dk

Kl. 10.00 – 12.00 – Besøg Vindinge Vandværk, Lønbjergvej 4

Vi fortæller lidt om vandværkets drift og du får mulighed for at komme ind på vandværket og se, hvordan vi behandler vores råvand, inden det pumpes videre til dig som forbruger.Der er ikke meget plads inde på vandværket.

Derfor fremviser vi i hold på 4-5 personer ad gangen. – Omvisningen varer ca. 15 min.

Ingen tilmelding – GRSATIS www.vindingevand.dk – Henrik Høgstrup post@hoegstrup.com 22760239

Søndag d. 24. april

Kl. 10 – 12 – Mountainbike Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune

Kom og kør med på MTB sammen med Vindinge Mountainbike. Vi deler deltagerne op i grupper, så alle kan følge med og få en fed oplevelse. Du skal være over 16 år og komme på MTB og huske din hjelm – eller du kan leje en cykel incl. hjelm for kr. 250,-

Ingen tilmelding, men det er en god ide at booke en cykel på forhånd på: Book på hedeland-mtb-tours.dk eller på Mobilepay Hedeland MTB Tours

Vindinge Mountainbike http://www.vindinge-if.dk/MOUNTAINBIKE

Kl. 11.00 – 16.00  – Besøg Den Gamle Smedje,

Tingvej 29 Udstilling af kunsthåndværk og åbent i byens gamle beslag smedje Åbent hus i Smedjen Ingen tilmelding. www.jenspedersen.dk, Gratis.  Annette og Jens Pedersen www.jenspedersen.dk Jens Pedersen jop@post1.dknet.dk 28696235

14:00 – 16:00 – Impact Church, Lillevangsvej 15, Vindinge

Tag din familie og din nabo med og kom til lækker kagebuffet, kaffe, livemusik og underholdning for hele familien i Impact Church. Vi glæder os til at se jer til en hyggelig Vindinge-eftermiddag. Følg linket og læs mere på hjemmesiden.

KAGEBUFFET & LIVEMUSIK I FRIKIRKEN IMPACT CHURCH Ingen tilmelding. , Gratis.  Impact Church www.impactchurch.dk/konferencer-events/vindingedage – Rebekka Høyer info@impactchurch.dk 35100822

Mandag d. 25. april

Kl. 18:00 – 19:00 – Badminton for voksne. I Hallen. Kom til en prøvetime i badminton. Der vil både være nuværende spillere og medlemmer fra bestyrelsen til stede, så du kan både prøve kræfter med badminton og høre mere om foreningen. Ingen tilmelding. GRATIS.   Vindinge Badminton https://www.vindinge-if.dk/BADMINTON

Kiki Andersen badminton@vindinge-if.dk

Kl.   19:00 – 21:00 – Nål & Tråd i Sognegården

SYKLUBBEN mødes i sognegården i Vindinge. Syaften med hyggeligt samvær om kreative projekter. Medbring selv symaskine, syprojekt, strikketøj, hækletøj eller kreativt projekt. Der er ingen undervisning men masser af inspiration, opbakning og gode råd fra nabobordene.Der bliver serveret kaffe, the og en lille kage. Ingen tilmelding. ,GRATIS

Vorfrue-Vindinge.dk/

Karina Ankjær Johansen kankjaer@hotmail.com 22441165

Kl.  19:45 – 21:30 Besøg Vindingekoret

Vi synger i musiklokalet på Vindinge Skole sammen med korleder Peter Salwin Vi holder en lille pause undervejs, hvor vi får en kop kaffe/te og et stykke kage Ingen tilmelding – GRATIS. Vindinge koret hører under Vindinge kulturcenter – vindinge.dk/ Ingazinglersen@gmail.com 22668862

Tirsdag d. 26. april

Kl. 17:00 – 18:00  Åbent hus i Børnehuset Hjortkær.

Ved bålhuset – Kom og få en rundvisning Repræsentanter fra forældrekontaktudvalget vil dele hvordan det er, at være forælder i Hjortkær, og pædagogisk leder vil fortælle om Hjortkærs pædagogik, imens vi kommer rundt i hele huset og vores nye pavilloner.

Tilmelding nødvendig: Hjortkaer@roskilde.dk, GRATIS Børnehuset Hjortkær og dets forældrekontaktsudvalg

Jeanette Ravn Madsen jeanetterm@roskilde.dk 46315130.

Kl. 17:00 – 19:30 Trylleshow & og spisning

Vindinge KulturCenter (VKC) Denne eftermiddag er tilegnet de unge familier i Vindinge. Der vil være trylleshow kl. 17.00 for børn og spaghetti med kødsovs kl. 18.00. Kom og hils på, og tag jeres børn med.

Vindinge kulturcenter (VKC) arrangerer 11-12 gange forår og efterår tirsdagsarrangementer på Vindinge skole med spisning, foredrag, oplevelser, underholdning mm.

Tilmelding nødvendig: på denne e-mail adresse: vindingekultur@gmail.com,

Arrangementet koster 25 kr. pr person Man betaler på dagen og der er mulighed for betaling med MobilePay

Erik Larsen rismosen@larsen.mail.dk 51333875

Kl 19:00 –  20:00 Roskilde Festival

i Klubhuset ved Sandvejen

Er du til Roskilde Festival og vil gøre en forskel? Kom og hør mere om, hvad det vil sige at deltage i Roskilde Festival sammen med Støtteforeningen. Vi har hvert år brug for frivillige medarbejdere, som vil stå i vores bod. Støtteforeningen for VIF Ungdom har til formål at støtte ungdomsarbejdet i Vindinge IF. Vi giver økonomisk støtte til bl.a. idrætsstævner, fodboldskole, spillerdragter osv. Vi vil denne aften fortælle meget mere om, hvad det vil sige, at være en del af fællesskabet, og hvordan du kan gøre en forskel.

Vi glæder os til at se dig! Ingen tilmelding! GRATIS Arrangør: Støtteforeningen/Per Mogensen

Kl.   19:00 – 21:00 Mountainbike

Kom og kør med på MTB sammen med Vindinge Mountainbike. Vi deler deltagerne op i grupper, så alle kan følge med og få en fed oplevelse. Du skal være over 16 år og komme på MTB og huske din hjelm – eller du kan leje en cykel incl. hjelm for kr. 250,-

God ide at booke en cykel på forhånd på:  – Du skal leje MTB På siden hvor du booker
 http://www.vindinge-if.dk/MOUNTAINBIKE

Eller på på Mobilepay hos Hedeland MTB Tours – hedeland-mtb-tours.dk Mountainbike – Ingen tilmelding.

Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune. Morten Kragh mks@hjalte.dk 40217522

Onsdag d. 27. april

Kl 17:00 – 18:00 –  Indoor cycling

I lokalet ved hallen på skolen Instruktion inden en tur på cyklen.  (Vi har lånesko) Tilmelding nødvendig: ingazinglersen@gmail.com – 22668862, GRATIS.   Vindinge motion

Inga Zinglersen ingazinglersen@gmail.com 22668862

Kl. 17:00 – 20:00 Mød en politiker

På ægte landsby manér inviterer Vindinge Lokalråd på en kop kaffe og en småkage til en snak om de aktuelle emner i byen.
Derfor har vi inviteret en række personer, som vi mener kunne være interessante for borgere i Vindinge at komme og få en uformel snak med.

Vi skal tale om fjernvarme og helhedsplan, vi skal tale købmand og solceller, og selvfølgelig alt det løse. Vi offentliggør gæsterne når vi kommer tættere på og får endelige bekræftelser.

Det foregår på Vindinge Skole onsdag d. 27. april kl. 17.00 til 20.00 og du kan som Vindinge borger bare komme forbi og gå igen når det passer dig.
Udover de inviterede gæste udefra, vil der naturligvis også være mulighed for en snak med Lokalrødderne og andre af byens aktive kræfter.

Vi glæder os til at møde jer alle.


Vindinge Lokalråd er bindeled mellem borgere og det offentlige, og nu kan du møde en af dine lokale politikere over en kop kaffe. Det foregår i sofagruppen i Klubben på skolen. Følg skiltene. Se mere på www.vindingelokalraad.dk” –

Mona Christensen mail@monachristensen.dk

Kl  17:30 – 18:30 Crossfit

Den lille sal Vindinge hallen. Kom og få en prøvetime i crossfit hvor vi træner styrke, cardio, smidighed udholdenhed. VIF Crossfit Ingen tilmelding.  – Gratis.  Jens Svane Jens_Svane@mail.dk 31211989

Kl. 18:00 – 19:00 – Bogbussen

Sandvejen ved Bogbussens holdeplads. Brug bogbussen i Vindinge – dit nærbibliotek. Alle børn og voksne er velkomne til at bruge bogbussen. Vi vil under Vindingedagene afholde en konkurrence i Bogbussen for børn. Ingen tilmelding. , – Gratis. 

Roskile Bibliotekerne https://www.roskildebib.dk/bibliotek/bogbus Roskilde Bibliotekernes Bogbus

Kl. 19:00 -20:30 – Åben Yogaklasse

I Vindinge Idrætshal.

Åben yogaklasse for såvel nybegyndere som øvede. Vi åbner det faste yoga-onsdagshold for nysgerrige gæster, og målretter dagens øvelser til gæster – uden at det bliver kedeligt for gengangerne. Mød op i behageligt tøj, medbring lidt vand og gerne din egen måtte

(vi har måtter til låns, hvis ikke).

Ingen tilmelding – (GRATIS)

Torsdag d. 28. april

Kl. 14:00 – 14:45 – Bogbussen

Lønbjergvej ved Bogbussens holdeplads Brug bogbussen i Vindinge – dit nærbibliotek. Alle børn og voksne er velkomne til at bruge bogbussen. Vi vil under Vindingedagene afholde en konkurrence i Bogbussen for børn. Bogbussen i Vindinge – Børne konkurrence

Ingen tilmelding. , – Gratis. 

Roskile Bibliotekerne https://www.roskildebib.dk/bibliotek/bogbus Roskilde Bibliotekernes Bogbus

Kl. 14:15 – 15:15 – Besøg børnekoret i Vindinge kirke

Sognegården ved Vindinge kirke, eller i skolegården kl.13.30, hvor alle korbørn bliver hentet. Kan du lide at synge? Går du i 0.klasse og skal begynde i 1.klasse efter sommerferien? Eller går du i 1. og 2.klasse? Så inviterer jeg dig til at være med i en kortime i børnekoret i Vindinge kirke. Vi synger hver torsdag fra 14.15-15.15. Kom og vær med , og se hvad vi laver når vi synger/klapper /danser/hopper/tramper og meget mere! Måske er det noget for dig!

Tilmelding nødvendig: pialyster2@outlook.dk eller tlf 61674084,

Gratis.   Vindinge kirke og organist Pia Lyster – www.vorfrue-vindinge.dk/

Kl. 15:30 – 16:30 – Walk and talk

Vi mødes ved bænkene for enden af langsøens P plads. Vi går en tur, snakker og lærer hinanden at kende Ingen tilmelding. , GRATIS 

Inga Zinglersen ingazinglersen@gmail.com 22668862

Kl.16:30 – 17:30 Bæverspejder for børn 5-7 år

Vi mødes ved kirken. Kom og vær med til et lille opgaveløb, der tager afsæt i bæverspejdernes ‘Røde pote’ – ildmærket. Vi skal bl.a. tænde bål, prøve simpel førstehjælp og have en snittekniv i hånden.

Tilmelding nødvendig: sannestigaard@gmail.com, tlf. 23205447,

GRATIS – Gruppe Loke De Gule Spejdere i Danmark www.gruppeloke.dk

Sanne Stigaard sannestigaard@gmail.com 23205447

Kl. 17:30 – 18:30 – Antennelauget

Vi mødes i Sognegården, hvor vi får information om foreningens produkter og priser.,samt info om foreningens formål og vigtigheden afen lokal forening. Ingen tilmelding – GRATIS.

Arrangør: Vindinge Antennelaug – www.vindinge-antennelaug.dk

Kontaktperson: Ole Bendix Christensen – forman@vindinge-antennelaug.dk

Kl 19:00 – 20:30 Åben Yoga klasse

Vindinge idrætshal Åben yogaklasse for såvel nybegyndere som øvede.

Vi åbner det faste yoga-torsdagshold for nysgerrige gæster, og målretter dagens øvelser til gæster – uden at det bliver kedeligt for gengængerne. Mød op i behageligt tøj, medbring lidt vand og gerne din egen måtte (vi har måtter til låns, hvis ikke du har en selv). Ingen tilmelding. ,Gratis. 

VIF gymnastik  – Marie Breum gymnastik@vindinge-if.dk

Lørdag d. 30. april

Kl 10:00 – 12:00 – Fodboldsjov

Fodboldbanerne på Sandvejen. Fodbold sjov med oppustelig 3 mandsbane, fartmåler og skuddug. Kig ned til et par sjove timer. Fodboldsjov på Sandvejen

Ingen tilmelding. , GRATIS   

Kl 10:00 – 12:00 – Ponytrækning

Kom og få en træktur på en af vores søde ponyer i ridehuset.  – Husk en cykelhjelm – Ingen tilmelding. , Arrangementet koster 20 kr. Kontant eller Mobilepay

Kl 10:00 – 13.00 Kæphestespring

Vi sætter vores kæpheste springbane op i ridehuset. Kom ud og spring banen i gennem på en kæphest og få en lille præmie for en fejlfri runde.

Ingen tilmelding. , Arrangementet koster 30 kr. Kontant eller Mobilepay

Vindinge Rideklub, Mosestykket 21, 4000 Roskilde Kamilla Sørensen championat@vindingerideklub.dk 60157964

Kl 11:00 – ca. 14:00 – Vindinge Gymnastikopvisning 2022

Vindinge idrætshal

Den klassiske gymnastikopvisning (dans, spring, rytme, (bold)lege) for børnehold i VIF gymnastik. Med på gulvet er følgende hold: Dansepiger,  Springdrenge,  Minipiger, Bold og bevægelse. Detaljeret program offentliggøres 14 dage før dagen. Ingen tilmelding. , Gratis.  VIF gymnastik www.vindinge-if.dk/gymnastik

Jeanette Freundlich gymnastik@vindinge-if.dk

Kl 14:00 – 15:00 Vindinge Nord i udvikling og forandring

Vi mødes ved den Nye cykelsti ud for Lundbjergaard (Vindinge nord) Rundvisning i Vindinge Nord udstykningen, med fortælling og fakta om arealets historie fra bar mark til udvikling af 1. etape, nye rækkehuse i etape 2 og visioner for resterende areal. Ingen tilmelding. , GRATIS

Anders Lomholt

Søndag d. 1. maj 

Kl.10:00 – 12:00 Kæmpe redskabsbane

Kom I Vindinge Idrætshal og giv den gas på en kæmpe redskabsbane. Vi hiver alle de sjoveste forhindringer ud på gulvet, så der er udfordringer til alle friske drenge og piger. Husk drikkedunk og bare tæer/gymnastiksko OBS: Arrangementet er opdelt på årgange, der er 1 time til hvert hold:

Kl. 10-11 for årgang 2017-2018 og deres forældre Tilmeld jer her: https://fb.me/e/4TURPDhjl

Kl. 11-12 for årgang 2014-2015 – Spring og spas i hallen

Kl. 10-11 for årgang 2017-2018 og deres forældre – tilmeld jer her: https://fb.me/e/4TURPDhjl

Kl. 11-12 for årgang 2014-2015 – tilmeld jer her: https://fb.me/e/1s0GMabbp,

Arrangører: Marie Breum gymnastik@vindinge-if.dk

Kl. 10:00 – Åben fodboldtræning for piger

VIF klubhus på Sandvejen Åben træning for alle piger i årgang 2011-12 VIF pigefodbold

Ingen tilmelding – GRATIS. 

VIF fodbold  Thomas Jacobsen t.h.j70@hotmail.com  20123373

Kl. 10:30 – Søndagsgudstjeneste i Vindinge kirke.

I anledning af Vindingedagene vil der efter gudstjenesten være åbent i tårnet med mulighed for at komme op på kirkens loft og op til klokkerne. Kirkekaffen vil være udendørs og med et lille oplæg om tårn, klokker og kirkeur og om et par af de gamle Vindingefamilier, hvis gravsten er bevaret på museumskirkegården. Ingen tilmelding. , GRATIS  Vindinge kirke www.vorfrue-vindinge.dk

Sofie Frost Bondorf sfb@km.dk 21150212

Kl.11:00 – 16:00 –  Åbent hus i Smedjen, Tingvej 29

Udstilling af kunsthåndværk og åbent i byens gamle beslag smedje – Ingen tilmelding. www.jenspedersen.dk,  –  GRATIS. 

Annette og Jens Pedersen www.jenspedersen.dk  Jens Pedersen jop@post1.dknet.dk 28696235

Mandag d. 2. maj

Kl 18:00 – 19:00 Badminton for voksne I Hallen. Der vil både være nuværende spillere og medlemmer fra bestyrelsen til stede, så du kan både prøve kræfter med badminton og høre mere om foreningen. Ingen tilmelding – GRATIS. 

Vindinge badminton https://www.vindinge-if.dk/BADMINTON

Kiki Andersen badminton@vindinge-if.dk

Kl 19:45 – 21:30 Kom og syng med Vindingekoret (en afdeling i Vindinge KulturCenter)

Vi synger i musiklokalet på Vindinge skole Ingen tilmelding – GRATIS

Inga Zinglersen ingazinglersen@gmail.com 22668862

Tirsdag d. 3. maj 

Kl. 10:30 – 12:30  – Seniorsangerne

Åben korgang hos seniorsangerne. Der synges sange, salmer og viser – gamle og nye under ledelse af kirkens organist Loïc Destremau. Kaffepause undervejs. Ingen tilmelding. Gratis.  Vindinge kirke www.vorfrue-vindinge.dk Loïc Destremau loic.destrem@gmail.com 26251978

Kl. 16:00 – 17:30  Krea Café

I Sognegården. Alle er velkomne, børn under 6 år dog kun i følge med en voksen. Eftermiddag for kreative sjæle. Der vil ligge materialer fremme og være instruktion, som er lige til at gå til. Der kræves ingen forudsætninger andet end lyst til at skabe noget med sine egne hænder. Ingen tilmelding. , GRATIS. 

Karina Ankjær Johansen kankjaer@hotmail.com 22441165

Kl.16:00 – 18:00 – Håndbold

I Vindingehallen. Kom og træn med og oplev glæden og sammenholdet ved håndbold. Alders gruppe 7-12 år Åben Håndboldtræning med et tvist. Tilmelding nødvendig! GRATIS

Michael  Evensen mevensen73@gmail.com 30769978

Kl. 19:00 – 20:00 Walk and talk

Ved bænkene for enden af langsøens P plads. Vi går en tur, snakker og lærer hinanden at kende – Ingen tilmelding. , – Gratis. 

Inga Zinglersen ingazinglersen@gmail.com  – 22668862

Kl. 19:00 – 21:00 Byvandring

Vi mødes ved Hjortkær dagsinstitution, Tunevej Svend Erik Thielke forestår byvandringen. Vi afslutter på Vindinge Skole med lidt til ganen og mulighed for at komme ned og besigtige Lokalhistorisk Arkiv i kælderen på Vindinge Skole.

Ingen tilmelding. , GRATIS.  Vindinge Lokalhistoriske Forening www.vindinge-lf.dk og Facebook Vindinge Lokalhistoriske Forening

Ulla Rasmussen Ullar1958@outlook.dk 24949196

Kl 19:00 – 21:00 Mountainbike

Hedeland MTB Tours, Roskildevej 87, 4030 Tune Kom og kør med på MTB sammen med Vindinge Mountainbike. Vi deler deltagerne op i grupper, så alle kan følge med og få en fed oplevelse. Du skal være over 16 år og komme på MTB og huske din hjelm – eller du kan leje en cykel incl. hjelm for kr. 250,- Ingen tilmelding , men det er en god ide at booke en cykel på forhånd  på: hedeland-mtb-tours.dk siden, eller på Mobilepay hos Hedeland MTB Tours

Vindinge Mountainbike http://www.vindinge-if.dk/MOUNTAINBIKE Morten Kragh mks@hjalte.dk 40217522

Onsdag d. 4. maj 

Kl. 15:30 – CA. 19:00 i riddernes tegn Vindinge sognegård

Kl. 15.30: Ridder for en dag

Ægte riddere slås mod det onde og kæmper for det gode. Men hvad er værd at kæmpe for og imod? Vi arbejder med værdier og kampteknikker og får samtidig et indblik i kristendommens grundlæggende begreber. Ridderaktiviteterne afsluttes med børnegudstjeneste kl. 17.30 for hele familien og efterfølgende fællesspisning. For børn i 1.-4. klasse.

Kl. 17.30: Riddergudstjeneste i Vindinge Kirke

Denne dag står børnegudstjenesten i riddernes tegn. Ægte riddere tror på det gode og slås mod det onde. Gudstjenesten er lagt til rette for børnefamilier, så alle kan være med. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Sognegården (tilmelding nødvendig til begge arrangementer). Senest søndag d. 1. maj på www.vorfrue-vindinge.dk, GRATIS sognepræst Sofie Frost Bondorf sfb@km.dk 21150212

Kl. 17:00 – 18:00 Indoor cycling

I lokalet ved hallen på skolen instruktion inden du får en tur på cyklen Vi har lånesko Ingen tilmelding. ,Gratis.    Vidninge motion  –  ingazinglersen@gmail.com 22668862

Kl. 17:30 – 18:30 VIF Crossfit

Mød op i den lille sal i Vindinge hallen. Træning af styrke, smidighed, cardio og udholdenhed Ingen tilmelding. ,GRATIS Vindinge Motionsafdeling  – Jens Svane Jens_Svane@mail.dk 31211989

Kl. 18:00 – 19:00 Besøg Bogbussen

Sandvejen ved Bogbussens holdeplads Brug bogbussen i Vindinge – dit nærbibliotek. Alle børn og voksne er velkomne til at bruge bogbussen. Vi vil under Vindingedagene afholde en konkurrence i Bogbussen for børn. Ingen tilmelding. , Gratis. 

Roskilde Bibliotekerne https://www.roskildebib.dk/bibliotek/bogbus

Torsdag d. 5. maj 

Kl.14:00 – 14:45 Besøg Bogbussen

Lønbjergvej ved Bogbussens holdeplads Brug bogbussen i Vindinge – dit nærbibliotek. Alle børn og voksne er velkomne til at bruge bogbussen. Vi vil under Vindingedagene afholde en konkurrence i Bogbussen for børn. Ingen tilmelding. ,Gratis. 

Roskilde Bibliotekerne https://www.roskildebib.dk/bibliotek/bogbus

Kl.16:30 – 17:30 På tur med Bæverspejderne

Vi mødes på den nordlige del af trekanten i Vindinge Kom og være med . Idag tager vi afsæt i bævernes  ‘Grønne pote’- plante og naturmærket. Vi skal have de skarpe øjne med og på udkig efter forskellige planter og krible-krable dyr. Bæverspejder for børn 5-7 år Tilmelding nødvendig: sannestigaard@gmail.com, tlf. 23205447,

Gratis.  Gruppe Loke, De Gule Spejdere i Danmark www.gruppeloke.dk Sanne Stigaard sannestigaard@gmail.com

Kl. 17:00 DEN LILLE PRINS – en musikfortælling i sognegården

Stine Mitchel gengiver i ord og musik historien om den lille prins, frit efter Antoine de Saint-Exupéry. Det er en historie fuld af livsvisdom, som altid har appelleret til både børn og voksne. En pilot forulykker i en ørken. En dag møder han en lille dreng, der med sin ukuelighed bliver ved med at spørge, til han får svar. Hvordan tæmmer man en ræv? Hvorfor drikker drankeren? Kan man eje stjernerne?  –

Den lille prins undrer sig. !!!

En historie om kærlighed og længsel, omsorg og afsked. Ingen tilmelding. ,GRATIS 

Vindinge kirke www.vorfrue-vindinge.dk Vindinge kirke vindinge.sognroskilde@km.dk 21133707

Lørdag den 7. maj

Kl. 9:00 – 11:00 Hedeland MTB Tours

Kom og kør med på MTB sammen med Vindinge Mountainbike. Vi deler deltagerne op i grupper, så alle kan følge med og få en fed oplevelse. Du skal være over 16 år og komme på MTB og huske din hjelm – eller du kan leje en cykel incl. hjelm for kr. 250,- Ingen tilmelding, men book en cykel på på hedeland-mtb-tours.dk eller på Mobilepay hos Hedeland MTB Tours

Vindinge Mountainbike http://www.vindinge-if.dk/MOUNTAINBIKE

Morten Kragh mks@hjalte.dk 40217522

LØRDAG DEN 7. MAJ

Eftermiddag

Kl 11:00 – 12:00 Opstilling af lopper

Parkeringspladsen ved Klubhuset på Sandvejen Ved tilmelding tildeles en parkeringsbås Medbring eventuel bord og stol. Du bestemmer selv hvordan du vil indrette din bås. Tilmelding nødvendig: kankjaer@hotmail.com, Arrangementet koster 50 kr. Mobilepay 22441165 Loppemarkedet foregår fra 12 – 15

Else Marie Nørgaard, Tanja M. Nielsen og Karina Ankjær Johansen

Kl 12:00 – 15:00 Loppemarked  – 24 stande

Parkeringspladsen ved Klubhuset på Sandvejen Kom og se de mange fine ting på loppemarkedet. Tag en pose med og se om du kan give et nyt hjem til de mange loppefund. Ingen tilmelding. , GRATIS. 

Else Marie Nørgaard, Tanja M. Nielsen og Karina Ankjær Johansen Karina Ankjær Johansen kankjaer@hotmail.com 22441165

Kl. 12:00 – 16:00 Festpladsen er åben

Hoppeborgen er pustet op. Gymnastikforeningen har opstillet parkour-bane (kl. 12:00 – 14:00 I klubhuset er der salg af pølser og andet godt.Og der kommer sikkert til at foregå en masse andet sjov. Kom og vær med.

Kl. 15:00 Overrækkelse af præmier

Kåring af vinderne fra de løbende konkurrencer under Vindingedagene:

*Bedste foto

*Bedste quiz-deltagere

*Lodtrækning blandt bidragene til tekstslangen

VINDINGE BYFEST

Aftenfest

Som afslutning på Vindingedagene holder vi fest ved klubhuset på Sandvejen.

Lørdag d. 7. maj kl. 18:30 – 00:30

Billetter kan købes á 125 kr. hos Købmanden. Der bliver sat 150 billetter til salg, og de sælges efter først til mølle. I prisen er inkluderet grillet bøf, flødekartofler og salat.

Fra kl. 21 spiller

”Mig & Bonden” op til dans.

Drikkevarer kan købes i festteltet på boldbanen,

.