Arrangementer, foredrag, underholdning efterår 2021

Hent programmet – klik her >>>

Tirsdag d.14. september 2021
17.30:
Indkaldelse til generalforsamling

18:30 Kreative Tanter serverer Eksotisk kyllingeret.
19:30 Underholdning ved Trine Gadeberg

Kl. 17:30: Generalforsamling
Grundet Covid-19 er generalforsamlingen flyttet fra foråret til denne første aften af efterårsprogrammet –  bemærk starttidspunktet.
Forslag, som ønsket forelagt generalforsamlingen til vedtagelse, skal være bestyrelsen i hænde senest tirsdag den 31. august. Dagsorden med eventuelle forslag offentliggøres på hjemmesiden og på opslagstavlen i vindfanget på Vindinge Skole senest den 7. september

Vindinge KulturCenter

Ordinær generalforsamling tirsdag den 14. september 2021.

DAGSORDEN iflg. vedtægterne.

Grundet Covid-19 er generalfKom til en hyggelig sangaften

kl. 19:30: Efter generalforsamlingen kom til en hyggelig sangaften
Mon ikke vi er mange, der glæder os til, nu igen, at kunne mødes til VKC`s tirsdagsarrangementer på Vindinge Skole.
Og det kan næsten ikke gøres bedre – vi skal høre Trine Gadebergs dejlige stemme med nye og gamle sange fra hendes store repertoire.
Trine Gadeberg er en fremragende performer og ideudvikler, med en sjælden grad af alsidighed. Som klassisk sanger henrykker hun gang på gang med sine mange kirkekoncerter, mens hun på den danske showscene får folk til at knække af grin, bl.a. når hun optræder med det lummersexede ensemble City Singler. Om sommeren kan hun opleves som sanger ved stort opsatte koncerter med symfoniorkestre i duetter med andre store navne, og hun har sunget sig igennem nogle af de mest populære musicals på de danske.

Tirsdag d. 21. september 2021 ÆNDRING
18:30 U16 fodboldpigerne serverer Fiskefrikadeller m. tilbehør
19.30:
/ ERSTATTES MED ANNE BIRGITTE STURUP (Lars Ørlund flyttes til d. 20 september 2022)

Amagermanden og fætrene der slog italieneren ihjel – Igennem 40 år som anklager har Stürup stået ansigt til ansigt med nogle af Danmarks mest hårdkogte og hensynsløse forbrydere.

I 2010 skrev Stürup retshistorie, da hun som den første mødte i sin nævningesag nummer 100.

I et spændende foredrag kommer du med i retten og finder dig selv overfor nogle af landets mest brutale, kyniske og hårdkogte forbrydere. Du hører om virkemidler, teknikker og ikke mindst håndteringen af den store bevågenhed sagerne har i pressen.

Sidst men ikke mindst fortæller Stürup om hvorfor en pæn forstadsdame, mor og bedstemor har valgt at tilbringe en stor del

af sit liv i selskab med mordere, voldtægtsmænd og pædofile.

Tirsdag d. 28. september 2021
18.30:  9. x serverer Barbequestegt nakkefilet m. tilbehør
19:30:  En fremmed kommer til byen” – muntre historier om det gode kulturmøde v/Erik Lindsø

I aften præsenterer Menighedsrådet kulturjournalist, forfatter og foredragsholder Erik Lindsø, der er kendt som en stor fortæller, der med humorens bid og gode historier sætter tilværelsen under lup.
”Danskerne findes i mange modeller, og stadig kommer der nye til”, digter Ebbe Kløvedal Reich i en højskolesang. For Erik Lindsø er en dansker et gadekryds, der siden oldtiden er blevet formet i mødet med det fremmede.
Der er altid ankommet fremmede, der forstyrrer os og forandrer os. I landsbyen kom tilflytteren. I storbyen kom fremmedarbejderen. I den globale landsby kommer de mest uventede. Med jævne mellemrum må vi derfor minde hinanden om, hvem vi er, og hvorfor vi hører sammen. I disse år skal vi lære at høre sammen på nye måder” forklarer Erik Lindsø. Erik har samlet på tankevækkende og morsomme historier om det gode kulturmøde, som han i foredraget bruger til at forklare, hvordan vi bliver bedre til at leve i en flerkulturel brydningstid, hvor kulturmødet er blevet en del af hverdagen, og vi derfor skal lære at forenes på tværs af det, der adskiller os.   

Denne aften er åben for alle!

Tirsdag d. 5 oktober 2021
18.30: U16 fodboldpigerne serverer Stegt kyllingebryst 19:30 Varanasi – et hinduistisk mikrokosmos (med film)

Ved bredden af Ganges i Nordindien ligger Varanasi, hinduernes helligste by og en af verdens ældste byer. Hinduerne siger, at byen er verdens centrum, og at himmel, jord og underverden mødes her. Mest af alt er byen berømt, fordi den skænker frigørelse fra genfødslernes kredsløb til alle, der ender deres dage i byen.

Christian ser nærmere på byen, hvor alle aspekter af hinduismen træder en lyslevende i møde: guderne, templerne, ritualerne, pilgrimmene, de hellige mænd – og ikke mindst Ganges. Foredraget vil blive suppleret med dokumentarfilmen ”Liv og død i Varanasi”, der varer ca. 22 min. Har bl.a. været vist på DR2. Dette spændende foredrag bliver foretaget af Christian Friis, der er uddannet idéhistoriker.

Tirsdag d. 12. OKTOBER 2021
18.30:  Menighedsrådet serverer Vindingegryde
19.30:  Naturfotograf Henrik Egede-Lassen

”Hvis jeg overlever det her, bliver det en god historie” er både titlen på hans bog – og titlen på hans foredrag i aften, som handlerom, hvordan han blev naturfotograf. Det er en vild historie om eventyrlyst, farlige dyr og vilde oplevelser uden sikkerhedsnet. Samtidig er det en fortælling om, hvad rejsebøger kan. Henrik har dokumenteret naturen på alle syv kontinenter under og over vandet, bl.a. for National Geographic. Tirsdag d. 26. OKTOBER 2021
18.30:  Spejderne serverer Chili con carne
19.30: Den cyklende cellist

Glæd jer til en fornøjelig aften med Ida Riegels, 37 år, der er uddannet fra Musikkonservatoriet i København og spiller både blokfløjte og cello. Ida Riegels medvirker ofte i musikprogrammer i både dansk og tysk radio og TV. Ida byggede sin egen cello og cyklede i 2018 1.000 kilometer langs Rhinen, med den på ryggen. Gav undervejs 33 koncerter. I 2019 gik cykelturen fra København til Skagen. Målet var at cykle ca. 550 km og give 44 koncerter, f.eks. i en middelalderkirke i Odense, på et torv eller for den sags skyld spille Bach i en ny udsprunget bøgeskov ved Aalborg.

Blev i 2020 på P2 kåret som ”Årets ildsjæl”

Tirsdag d. 2. NOVEMBER 2021
I aften ingen spisning
19.00: BANKOSPIL

Fredag d. 5. NOVEMBER 2021
VINSMAGNING

Tirsdag d. 9. NOVEMBER 2021
18.30: 3. B serverer Stegt flæsk med behørigt tilbehør.
19.30: VÆLGERMØDE

Tirsdag d. 23 NOVEMBER 2021
18:30 Veteranerne serverer Flæskesteg m. tilbehør + dessert 19:30 Julesange med Kurt Ravn 20:30 Kaffe og kage

Bestyrelsen har besluttet, at denne aften skal være noget ekstraordinært, og gerne som en ekstra festlig optakt til julen. Vi er derfor stolte over, at det er lykkedes at få den kendte skuespiller og sanger Kurt Ravn til at komme og underholde os sammen med sin pianist Carl Ulrik. Ud over julesange, kunne det være, at han også havde nogle andre kendte sange med i sit repertoire. Vi ser frem til en dejlig aften, hvor VKC er vært med kaffe og kage efter underholdningen.

PS: Julemarkedet er samtidig aflyst for i år.

5. DECEMBER 2021 – Kl. 16:00
JULEKONCERT MED VINDINGEKORET

VINDINGEKORET SYNGER JULEN IND I Vindinge Kirke –

Kom og syng med!